bakgrundsbild

Bli partner?

Intresseanmälan

Bli leverantör till F&P

Den perfekta partnern

Kul att ni är nyfikna på oss! Vi ser både kunder och leverantörer som partners och vi försöker vara den perfekta kunden till våra leverantörer.

Att jobba med Fridholm & Partners innebär flera fördelar:

1 kund med volym från många partners

Vi agerar som 1 kund – alltid likadant – oavsett vilken kund vi representerar.

Kunniga medarbetare

Vi är grafiskt utbildade inköpare, specialiserade på trycksaksinköp. Vi har CMYK-ögon och talar flytande ”grafiska”.

Bara relevanta förfrågningar

Idén med Print Management är att utgå ifrån vad som ska produceras och välja lämpliga leverantörer utifrån det. Vi frågar inte er på sådant som ni inte kan producera ”i huset” (vi accepterar ej att ni använder underleverantörer för tryck, utan godkännande på förhand). Det gör att ni bör ha en högre konverteringsgrad från offert till order med oss, även om konkurrensen är tuff.

Tydliga förfrågningar och ordrar

Våra förfrågningar innehåller all relevant information i en och samma PDF. Ordern är mycket lik, men innehåller mer detaljerad information. Våra projektnummer följer projektet från början till slut – förfrågan, order, tryckoriginal och faktura.

Preflightade original

Vi preflightar original innan vi skickar dem på tryck. Ofta är det en version 2 eller 3 som blir den första som tryckeriet tar emot. Då har vi redan rättat något i originalet, så det blir en smidig produktion när väl tryckeriet tar emot filerna. Originalen är döpta med vårt projektnummer, vilket tydligt framgår av ordern.

Vi betalar alltid i tid

Vi har AAA och är stolta över att alltid betala i tid.

Intresserad?

Vi har för närvarande ca 1400 leverantörer i vår databas, av vilka vi använder ca 100 ett typiskt år, pga bredden i vår produktion.

Om du tror att ni har en stark niche där ni sticker ut i mängden, så är ni välkomna att kontakta oss för en RFI (Request for Information).