Superföretagen 2017

Alltid kul att vinna priser – särskilt utan att ha tävlat. Vi är tillsammans med Volvo och IKEA ett “superföretag 2017”. 🙂


— För trettonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.

För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Av alla existerande aktiebolag kom endast 641 företag med på 2017 års lista. Här finns årets nomineringar i alfabetisk ordning.